KÖPVILLKOR 2010-11-01

Order
Samtliga beställningar skickas normalt samma eller följande vardag. Vid förskottsbetalning inväntar vi betalning innan varan skickas. Våra priser inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt. Om beställda varor är restnoterade eller har utgått ur sortimentet meddelas kunden via e-post och ges möjlighet att få ersättningsvara eller annullera beställningen.

Frakt
Produkterna levereras som brev hem till din brevlåda eller som hempaket och företagspaket vid större beställningar. Du betalar endast 29 kr i frakt oberoende av hur många produkter du beställer. Vid fakturabetalning tillkommer en avgift på 20 kronor, inga andra avgifter tillkommer. Vi reserverar oss för att frakten kan komma att ändras vid skriftliga offerter.

Betalning
Betalning sker mot faktura, kortbetalning eller förskottsbetalning till vårt bankgiro. Fakturering av privatpersoner sköts tillsammans med Klarna. Kredittiden på dessa fakturor är 14 dagar och de skickas med leveransen. Vid företagsbeställningar är kredittiden 30 dagar. Vid utebliven betalning skickas påminnelsefaktura med påminnelseavgift samt dröjsmålsränta.

Kortbetalning hanteras av CertiTrade och krypteras enligt strikt banknorm. Vi accepteras kort av typen Visa, Mastercard och Diners. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning. Inga kortuppgifter sparas hos oss.

Delbetalning sker med Klarna Konto. Första betalningen sker i slutet på månaden efter köpet. En aviavgift på 29 kr tillkommer vid varje fakturering samt en årsränta på f.n 19.5%. Endast en faktura utgår, oavsett antal köp. Läs fullständiga villkor!

Stegräknare.se har rätten att neka utskick av varor vid ej godkänd kreditkontroll. Varorna förblir Stegräknare.se:s egendom tills dess att full likvid erlagts.

Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i distansköpslagen och gäller inte företag. Varan skall ligga i sin originalförpackning och vara i väsentligt oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor till oss.

Garanti
Alla våra produkter har ett års garanti om inget annat anges. Vara som är felaktig ersätts i första hand med ny vara. Batterier omfattas inte av garantin.

Returer
Om du vill returnera en produkt skall du först kontakta oss för att få ett returnummer. Det är ditt ansvar att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick, se till att emballera väl.

Ansvar
Vi fråntar oss allt ansvar för skador uppkomna då varor från Stegräknare.se använts av konsumenten på ett felaktigt sätt.

Behandling av personuppgifter
Med undantag för vad som anges nedan kommer de personuppgifter som du tillhandahåller på denna webbplats inte att vidarebefordras utanför Stegräknare.se och dess kontrollerade partnerbolag utan ditt tillstånd.

Sekretess
Stegräknare.se kan komma att lämna ut dina personuppgifter om lagen så kräver, eller om Stegräknare.se i god tro anser att detta är nödvändigt för att:
(a) uppfylla föreskrifter i lag eller rätta sig efter ett rättsligt beslut som delgivits Stegräknare.se, (b) skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Stegräknare.se eller (c) under extraordinära omständigheter skydda den personliga säkerheten för användare av våra tjänster, vår webbplatser eller personer ur allmänheten.

Webbplatsen
Vi förbehåller oss rätten till ändringar i webbplatsen utan ytterligare meddelande och vi reserverar oss för feltryck.

E-post
Stegräknare.se kan komma att sända ut e-post som informerar dig om teknisk service, information om konton och orderstatus eller nyheter om ändringar och uppdateringar av webbplatsen. Din adress kommer aldrig att lämnas ut eller säljas vidare.

Stegräknare.se - Kontakta oss vid frågor kring köpvillkoren!