Stegräknare


START  •  NYHETER  •  STEGRÄKNARE  •  STAVGÅNG  •  TRÄNING  •  KONTAKTA OSS
tr
VÅRA PRODUKTER

Pil Stegräknare Silva

Pil Stegräknare Omron

Pil Stegräknare Tanita

Pil Stegräknare Fitbit

Pil Aktivitetsband

Pil Stavgång

Pil Pulsklockor

Pil Böcker

Pil Tillbehör
STEGRÄKNARE SOM VÅRDHJÄLPMEDEL

Jobbar du som vårdgivare, tränare, viktcoach? Vill du på ett enkelt sätt kunna följa dina dina patienters hälsotillstånd och samtidigt motivera dem till fortsatta framsteg? Vi på Stegräknare.se är väldig stolta att kunna presentera den första professionella stegräknaren på marknaden, Omron Walking Style Pro.

  • StegräknareStegräknare
  • StegräknareStegräknare

Omron tillverkar medicintekniska produkter och är världens ledande tillverkare av digitala blodtrycksmätare. Deras stegräknare innehåller en unik teknologi och är validerade, vilket borgar för en exakthet utöver det vanliga. Med nya Omron Walking Style Pro har man tagit tekniken ett steg längre och kopplat ihop datorn med stegräknaren. All data överförs till den medföljande programvaran med hjälp av en kabel. I programmet kan du lägga in ett obegränsat antal patienter och föja dem på vägen mot ett friskare liv.

Stegräknaren som bygger på Omrons sedan länge beprövade teknik kan bäras som vanlig i byxlinningen, läggas i fickan eller hängas runt halsen. På så sätt passar den alla människor och kan bäras diskret under hela dagen. Då stegräknaren har ett inbyggt minne som sparar hela 41 dagar, behöver patienten inte besöka dig så ofta för att rapportera sina värden. Varje natt nollställs stegräknaren automatiskt, det enda patienten behöver komma ihåg är att bära stegräknaren från morgon till kväll.

  • StegräknareStegräknare
  • StegräknareStegräknare

På ett enkelt sätt visas statistik och diagram ner på timnivå och upp till årsbasis, alla värden så som steg, distans, kalorier sparas individuellt. Du har möjlighet att sätta målvärden på personnivå, till exempel 10.000 steg, 5 kilometer eller varför inte en 60 minuters kontinuerlig promenad om dagen. Detta följs sedan upp i graferna och patienten kan se hur väl de presterat mot de uppsatta målen. Programvaran ger dig också möjlighet att skriva ut alla diagram och skapa rapporter.

  • StegräknareStegräknare
  • StegräknareStegräknare

Som om inte detta vore nog kan du också följa upp patientens blodtryck och puls på samma sätt som med stegräknaren. På ett lättöverskådligt sätt kan du sedan kombinera data från dessa två och få en bild av hur den ökade motionen leder till positiva fysiska förändringar. Omron har även en ny blodtrycksmätare som överför patientdata direkt in i programmet.

För att ytterligare ge patienten ett kvitto på sin aktuella hälsostatus kan du använda dig av en kroppsfettsvåg från Omron. Dessa är medicinsk validerade och ger mycket korrekta värden. Med nya Omron BF 500 får du en tillförlitlig mätning av hela kroppen genom sensorer mot både armar och ben. Vågen visar givetvis vikt, kroppsfett och BMI i både siffror och grafik men också den viscerala fettnivån, skelettmuskulaturen i procent samt vilometabolismen.

Låter detta intressant? Kontakta oss så diskuterar vi era behov och önskemål!Jämför våra stegräknare

Omvandlingstabell

Promenera genom Sverige

Bruksanvisningar till våra produkter

Vanligaste frågorna om stegräknare
Stegräknare
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!