Stegräknare
SENAST SÅLD

Silva Ex Step

Silva Ex Step
149 kr
START  •  NYHETER  •  STEGRÄKNARE  •  STAVGÅNG  •  TRÄNING  •  KONTAKTA OSS
tr
VÅRA PRODUKTER

Pil Stegräknare Silva

Pil Stegräknare Omron

Pil Stegräknare Tanita

Pil Stegräknare Fitbit

Pil Aktivitetsband

Pil Stavgång

Pil Pulsklockor

Pil Böcker

Pil TillbehörNYHETER & ERBJUDANDEN | ARTIKLAR OM STEGRÄKNARE

NYHETER & AKTUELLA ERBJUDANDEN

Äntligen i Sverige, Fitbit är produkterna som ger dig en helt ny kontroll över din hälsa. Succen från USA säljs nu av Stegräknare.se. Fitbit One finns i två olika färger, läs mer om dem under Fitbit. Vi säljer givetvis också lillasyster Fitbit Zip och vågen Fitbit Aria.

Nu har vi tagit in BungyPump, de unika träningsstavarna med inbyggd fjädring. Dessa gåstavar passar alla och ger en skonsam men mycket effektiv träning med högre förbränning. BungyPump finns i två olika varianter, läs mer om dem under Stavgång.

Nu har det kommit nya stegräknare från Omron. Omron Walking Style One 2.1 är byggd på samma teknik som sina föregångare men är mindre och smidigare. Omron Walking Style One 2.0 ersätter den storsäljande stegräknaren One.

Nu lanserar vi flera nya stegräknare från Omron. Omron Walking Style III ersätter den tidigare testvinnaren Walking Style II. Stegräknaren är byggd på samma unika teknik men har en ny design som är mindre och smidigare. Omron Jog Style är en helt ny innovation för de som gärna joggar och springer. Med ett speciellt utvecklat träningsläge kan man urskilja en träningsrunda från vardagsstegen. Stegräknaren visar även genomsnittshastighet.

Gör sommarens inköp redan nu och betala i slutet av juni. Med Klarnas vårkampanj handlar du nämligen under 1 – 30 april till 0% ränta och betalar först i slutet av juni 2010. Dessutom kan du vid betalningstillfället själv välja hur mycket du betalar enligt Klarnas förmånliga basvillkor. Antingen allt på en gång eller lite varje månad.

Passa på under vår mellandagsrea och gör ett riktigt fynd. Vi rear ut alla våra stegräknare till riktigt bra priser! Varför inte ge dig själv ett hälsosamt nyårslöfte? Med en stegräknare promenerar du bort extrakilona du samlat på dig under julen!

Dagens Nyheter har idag publicerat en intressant artikel som visar stora vinster för företag som arrangerar en stegtävling för sina anställda. Hälsoekonomen Stefan Lundström menar på att företagen sparat 400 miljoner i minskade sjukskrivnings- kostnader. Allt detta med en så liten pryl som en stegräknare, det känns bra att vara leverantör av dessa!

Smartson har nyss avslutat ett nytt stort test av stegräknare och till vår glädje har alla modeller som säljs av Stegräknare.se, fått toppbetyg. Tanita PD-724 fick högsta betyg tätt följt av Silva och Omrons modeller. Detta är ett kvitto på att vi valt rätt modeller och att du som kund gör ett tryggt och bra köp hos oss.

Nu öppnar vi äntligen vår alldeles egna stegklubb, 10.000-stegs klubben. Medlemskapet är helt gratis så bli medlem redan idag och börja logga dina steg.
Du får en personlig stegdagbok där du ser dina framsteg, och vi jobbar på flera spännande funktioner som t.ex stegtävling och promenadgäng. Bli medlem nu!

2009-03-18
Omron har lanserat en världsnyhet. Stegräknaren Omron Walking Style X mäter intensiteten i dina steg och kan därför ge dig en rättvis bild av din träning. Finns i lager för omgående leverans. Troligtvis den bästa stegräknaren på marknaden nu!

2009-02-05
Nu lanseras konceptet Silva Connect som tillsammans med stegräknaren Silva Ex3 Connect ger en helt ny möjlighet att följa upp din träning. Storsäljaren Silva Ex3 Plus har vidareutvecklats och bland annat utrustats med ett större minne. Med hjälp av den medföljande dockningsstationen för du över all information till webbsidan Silva Connect och kan där överblicka allt via enkla diagram och få både statistik och historik. Allt detta ingår kostnadsfritt när man köper stegräknaren.

2008-12-28
Tillsammans med Wellstep kan vi nu erbjuda er ett koncept för stegtävling som är riktigt prisvärt jämfört med konkurrenterna. Deltagarna loggar sina steg på internet och kan följa sina framsteg på en karta. Kontakta oss eller Wellstep för mer information om hur ni går vidare.

2008-11-21
Nu har julhandeln satt igång på allvar. Vi har förberett oss genom att fylla lagret med stegräknare så att du tryggt skall kunna handla klappar ända till dagarna innan julafton. I år har vi fått tag på riktigt snygga presentförpackningar som vi erbjuder våra företagskunder. Vi ger dig öppet köp till den 10 januari på oöppnade varor!

2008-10-01
Idag har vi på Stegräknare.se flyttat till nya lokaler då vi sedan länge växt ur våra gamla. Förutom att vi själva får en mycket trevligare arbetsplats gynnar detta er som kunder då vi kommer att kunna hålla ett ännu större lager av stegräknare.

2008-06-24
Nu säljer vi även pulsklockor från tyska Beurer. Alla deras pulsmätare håller mycket hög kvalitet och levereras med en snygg förvaringsbox, manual på svenska och två års garanti. En pulsklocka är ett mycket bra komplement till stegräknaren om du vill få ännu bättre koll på din träning.

2008-04-23
Vi är glada att kunna erbjuda er några av marknadens bästa stegräknare från Tanita. Först ut hittar vi Tanita PD-637 som är en traditionell stegräknare med mängder av användbara funktioner. Helt ny är även Tanita PD-724 som ger dig en stegräknare med den absolut senaste tekniken. Du kan bära den nästan var som helst, även runt halsen eller i fickan. Den är full av funktioner och har inbyggt överfallslarm för ökad trygghet. Du hittar dem båda under Stegräknare Tanita.

2008-03-13
Stegräknaren Silva Pedometer MP3 levereras just nu med ett minneskort på 1GB, exklusivt hos Stegräknare.se. Passa på att göra ett riktigt bra klipp!

2008-02-06
Nu är de nya modellerna här. Silva Pedometer MP3 är en stegräknare och MP3-spelare i ett och samma skal. Silva Ex3 Plus är en liten och läcker stegräknare som du bär hur du vill. Du hittar dem båda under kategorin Stegräknare Silva.

2008-01-20
Nu har vi fått in nya stegräknare från Silva, det är Step Counter, Pedometer och Pedometer Plus som fått nya färger. Medföljer gör även en säkerhetssnodd, något som efterfrågats av många kunder. I februari släpper Silva ännu fler stegräknare. Silva Pedometer MP3 är en stegräknare med inbyggd MP3-spelare och batteri som är uppladdningsbart, Silva Ex3 Plus är en mycket liten och smidig modell som du kan bära runt halsen, håll utkik på hemsidan för mer information!

2008-01-01
God fortsättning önskar vi på Stegräknare.se! Vi börjar året med nya modeller från Omron, Walking Style One och Walking Style Pro. Du hittar dessa under Stegräknare Omron. Har du lovat dig själv ett friskare år? Med en stegräknare blir det lättare och roligare att hålla nyårslöftet!

2007-12-26
Fick du inte en stegräknare i julklapp trots att den fanns på önskelistan? Ingen fara, vi har öppet som vanligt i mellandagarna och skickar samma dag om beställningen kommer innan 15.00. God fortsättning önskar vi på Stegräknare.se!

2007-12-08
Har du tänkt köpa en stegräknare i julklapp men är orolig att den inte hinner fram? Alla våra lagervaror skickas normalt samma dag om beställningen kommer innan 15. Posten rekommenderar oss att senast skicka den 19:e december om paketen skall hinna fram. Angående returer så måste ni höra av er till oss innan och förpackningen skall vara oöppnad och i oskadat skick.

2007-09-02
Nu har vi två nya produkter i butiken. Silva Ex-Pole är teleskopiska gångstavar av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris, du hittar den under kategorien Stavgång. Silva Ex-Ped Go är en helt ny produkt inom stegräknare, kallad armbandspedometer och den sitter på armleden som en vanlig klocka.

2007-07-10
Vi önskar alla våra kunder en glad sommar och en skön semester. Stegräknare.se kommer vara öppet under hela sommaren och leveranser sker som vanligt. Till hösten kommer en hel del spännande nyheter så håll ögonen öppna!

2007-04-16
Vi gratulerar Zandra Ahlqvist som vann vår april-tävling och hon får nu välja en valfri stegräknare. Hon svarade rätt på frågorna och gav oss ett mycket bra förslag på hur vi kan förbättra vår hemsida. Vi har fått in väldigt många bra svar och det har inte varit ett lätt val.

2007-01-10
Silva exercise-4-life är ett helt nytt koncept med smarta träningsredskap. Stegräknaren ligger till grund för exercise-4-life och i samma linje finns även
gång- och vandringsstavar med inbyggd stegräknare. I februari lanseras en
helt ny armbandspedometer som bland annat mäter steg, hastighet och puls.
Följ formkurvan uppåt mot en friskare vardag!

2006-09-27
Omron Walking Style II är nu validerad av finska UKK institutet där den genomgick omfattande tester. Detta firar vi genom att lansera den i en ny trendig röd färg!

2006-06-01
Vi har nu fått in flera spännande stegräknare i sortimentet. Det finns något för alla både proffs och nybörjare och i flera olika prisklasser!

2006-04-26
Forskning har visat att flickor mellan sex och tolv år behöver gå eller springa ungefär 12000 steg om dagen för att hålla normalvikt, medan pojkar behöver hela 15000 steg. Skillnaden mellan könen tycks bero på att pojkarna äter mer.Jämför våra stegräknare

Omvandlingstabell

Promenera genom Sverige

Bruksanvisningar till våra produkter

Vanligaste frågorna om stegräknare
Stegräknare
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!