Stegräknare
NYHET!

Pannlampa Trail Speed 2XT

Pannlampa Trail Speed 2
2299 kr
START  •  NYHETER  •  STEGRÄKNARE  •  STAVGÅNG  •  TRÄNING  •  KONTAKTA OSS
tr
VÅRA PRODUKTER

Pil Stegräknare Silva

Pil Stegräknare Omron

Pil Stegräknare Tanita

Pil Stegräknare Fitbit

Pil Aktivitetsband

Pil Stavgång

Pil Pulsklockor

Pil Böcker

Pil TillbehörPULSTRÄNING | KROPPSFETT

KROPPSFETT - EN NATURLIG DEL AV DIG

Vi människor behöver en viss mängd kroppsfett för vår överlevnad. Fettet både isolerar och lagrar energi åt kroppen. Men om du äter mer än vad kroppen behöver, lagras denna överskottsenergi som fett. En för hög andel kroppsfett ökar risken för en rad sjukdomar så som högt blodtryck, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och cancer.

Den normala andelen kroppsfett är 10-20% för män och 20-30% för kvinnor. Att kvinnor har en större fettreserv än män har genetiska orsaker och gör dem bättre rustade för graviditet och amning. Andelen kroppsfett ökar även med åldern.

Idag pratar man mycket om BMI, Body Mass Index, men forskning visar att detta inte är ett bra mått för hur många kilo av kroppen som består av fettvävnad. Med en kroppsfettsmätare kan du på ett enkelt sätt kontrollera att din mängd kroppsfett ligger på en hälsosam nivå och att mängden inte ökar.

Viktminskning betyder inte alltid fettminskning. Genom att bara banta är det stor risk att muskelmassan minskar istället för kroppsfettet. Därför är det viktigt att kombinera en sund kost med regelbunden motion. Det blir då lättare att behålla vikten då muskler förbränner mycket mer kalorier än fett även när du inte rör dig.

KroppsfettJämför våra stegräknare

Omvandlingstabell

Promenera genom Sverige

Bruksanvisningar till våra produkter

Vanligaste frågorna om stegräknare
Stegräknare
Dela med dig:
Facebook Pusha Bloggy Twitter Google Live Maila! Skriv ut!